Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Grinch / How the Grinch Stole Christmas (2000)(CZ) = CSFD 59% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Grinch / How the Grinch Stole Christmas (2000)(CZ) = CSFD 59% Názov:Grinch / How the Grinch Stole Christmas (2000)(CZ) = CSFD 59% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:700.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-12-17 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Fantasy,Komedie,Muzikal,Rodinny Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Jazyk: Cz
    Titulky: Ne
    Rok vydání: 2000
    Délka: 104 min
    Žánr: Rodinný / Fantasy / Komedie
    http://www.csfd.cz/film/4551-grinch/





       
       

    Trailer


    Režie:
    Ron Howard

    Hrají:
    Jim Carrey, Taylor Momsen, Jeffrey Tambor, Christine Baranski, Molly Shannon, Josh Ryan Evans, Clint Howard, Jim Meskimen, Landry Allbright, Michaela Gallo, Steve Kehela, Gavin Grazer, Q'Orianka Kilcher, Ron Howard, Tommy Karlsen, Frank Welker, Anthony Hopkins, Bryce Dallas Howard, Deep Roy, Verne Troyer

    ObsahGrinch přišel na svět stejně, jako všichni Kdovíci z městečka Kdosice. Jedné chladné noci přistál ve svém parapleštníčku na prahu dvou dobromyslných sester, Růži a Kláry. Ujaly se ho s láskou, přestože už od první chvíle tušily, že se od ostatních kdosických mrňat liší. V osmi letech Grinchovi narostly vousy a chlupy, navíc nazelenalé, a jeho vrstevníci ho provázeli výsměchem snad na každém kroku. Tehdy, v předvánočním čase, opustil domov, zanevřel na všechny, odmítl slavit Vánoce, které jsou pro obyvatele Kdosic téměř posvátné, a usadil se v hluboké jeskyni, vysoko nad městem. Od té doby je už po léta pro všechny Kdovíky i Kdovinky hotovou noční můrou. Nahání jim hrůzu ,a co je ještě horší, i výčitky svědomí. Ulice městečka už zase žijí předvánočním ruchem, který násobí přípravy na oslavu jubilejní Kdoslavy. Tehdy se kurážná Cindy Lou rozhodne osobně pozvat Grinche i s jeho psem Maxem, aby se stal smíchmajstrem a usmířil se s Kdovíky.
    Dopadne to sice všechno úplně jinak, než si ta malá představovala, protože Grinch je pořádný svéráz a k tomu ještě se srdcem o dvě čísla menší. Teprve, když zjistil, že Vánoce nelze ukrást, protože je nelze ani koupit, doroste mu do běžné, kdovíčí velikosti...

    Příběh Grinche, který nerozlučně patří k americkým vánocům, je útlá knížka, kterou její autor Theodor S. Geisel sám ilustroval. Záhy po prvním vydání v roce 1937 se stala bestsellerem a tak ji filmaři již dvakrát vtiskli podobu kresleného snímku. Letos poprvé ovšem vstoupí Grinch v předvánočním čase na plátna desetitisíců kin na celém světě jako celovečerní hraný film. Natočil jej režisér Ron Howard, podepsaný např. pod filmy Oheň, Navždy a daleko, či slavným Apollem 13. Titulní roli vytvořil Jim Carrey a hlas vypravěči propůjčil neméně slavný Anthony Hopkins. U nás uslyšíte Borise Rösnera a Zdeňka Svěráka. Především oni dva a nesmírně nápaditý překlad Petra Putny způsobili, že se naši diváci budou cítit s Grinchem jako doma.














    kovacs, Jerryjell1, zdeneknepokoj,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    15
    bokap31
    Ratio 2.13

    Member+

    05/11/2014 10.12.16
    je to ok


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.330 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 06:41
    sql

    TOPlist